Paar tagastas Golden Gate`i silla juurest leitud raha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden Gate´i sild
Golden Gate´i sild Foto: SCANPIX

USA paar, kes külastas valentinipäeval San Franciscot, leidis kuulsa Golden Gate`i silla juures asuvalt parkimisplatsilt kaamerakoti.

Koti sees olid krediitkaardid, mõned dokumendid ja rohkem kui 11 000 dollarit, edastab Yahoo News.

Californiast Vallejost pärit Carlos ja Barbara Landeros sõitsid San Franciscosse romantilisele õhtusöögile. Kui nad olid minemas kuulsale sillale jalutama, leidis Barbara kaamerakoti.

Paar lootis, et omanik tuleb sellele järele ning nad jäid parkimisplatsile ootama.

45 minutit hiljem sai nende kannatus otsa ning Barbara avas koti. Selles oli suur hulk sularaha.

«Ma muutusin närviliseks, sest see võis olla narkoraha,» meenutas naine.

Kuna paar tahtis valentinipäeva veeta, viisid nad leiu politseisse. Politsei tegi koti omaniku kindlaks, kelleks osutus Hiina päritolu turist, kes oli oma kaamerakoti kogemata parkimispaika unustanud.

Ta oli väga õnnelik, et selle tagasi sai ning selles olnud asjad alles olid. Lisaks paljastus, et kotis olnud raha ei kuulunud vaid temale, vaid ka temaga koos reisivatele pereliikmetele.

Hiinlane tänas paari, kes ta kaotatud koti leidis. Ta püüdis neile helistada, kuid see ei õnnestunud. Siis sõitis ta nende koju, kuid neid ei olnud kodus. Lõpuks tabas ta nad siiski telefoni teel ning teatas, et annab neile vaevatasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles