Urmas Sõõrumaa möllas vene kaunitaride peol Babulja Special

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 16. veebruaril, leidis Klubis Teater aset selle hooaja esimene Babulja Special – St Peterburg Glamour, mis möödus varasemate Babuljadega võrreldes veel võimsamalt, veel lõbusamalt ning veel meeletumalt, kui eales varem.

Sel korral muutus Babulja Special üheks ööks St Pererburiks – linnaks, mis kunagi ei maga

Suursugune Babulja Special tõi spetsiaalselt selleks ööks Eestisse kümme kaunist diivat  Pererburist, kes astusid üles detailideni lihvitud kostüümides. Lisaks oli publikule silmailu pakkumas ka kümme Klubi Teater tantsijannat.

Publiku südame võitis aga üllatusesineja otse Ukrainast – Verka S, kes andis täismajale unustamatu, lõbusa, poolteist tundi kestnud kontserdi! Suure juubelduse ning rõõmutundega kutsuti staari korduvalt lavale tagasi.

Vapustava vene muusika paremiku pani veel hiilgavamalt kõlama meeletu trummi-show Dimkalt, kes oli spetsiaalselt selleks õhtuks korraldajate tungival soovil Eestisse tulnud.

DJ Peterson lisas peole hoogu lõbusate vene hittidega ning meeleolukas pidu jätkus tempokalt varahommikuni!

Teiste seas oli peomelu nautima tulnud suurema seltskonnaga ka suur Ukraina fänn Urmas Sõõrumaa ning lisaks palju teisi eesti, vene ning välismaa ärimehi. Loomulikult olid kohal ka  piltilusad slaavi kaunitarid.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles