Peogalerii: Dom Party Tsirkus!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 15.veebruaril, leidis aset linna lõbusaim pidu - Dom Party Tsirkus!

Sel korral muutus Klubi Teatri kõige säravaim ja glamuurseim pidu Dom Party üheks ööks kirevaks tsirkuseks, tuues areenile maagilisi, elegantseid ja pea ebamaiseid lavanumbreid ning seda kõike parimate artistide ning parimate trikkidega!

Publiku ette astus enneolematul hulgal artiste, nende seas kondiväänaja, Kelfiruse Tuleteatri tuleneelajad ja tuležonglöörid, lõbusad klounid, ahvid, kolme meetri kõrgused hiiglased, sensuaalsed miimid, külalised Aafrika südamest, akrobaadid ja paljud teised tsirkuseartistid.

Tsirkuse direktori DJ Petersoni lõbusate tantsulugude, lustlike trikkide, ahhetama panevate lavanumbrite ning vahutava šampanja saatel kestis ülemeelik pidu varajaste hommikutundideni!

Dom Party – see on pidu, kus saavad kokku staarid ja kõige ilusaimad inimesed, silmipimestavalt kaunid tantsijad ning andekaimad artistid. See on õhtu, kus glamuur saadab Sind igal sammul, kus šampanja voolab ojadena ja kus üllatustel, luksusel ja fantaasial pole piire.

Teiste seas olid Dom Party Circust nautima tulnud seltskonnakaunitar ja modell Evely Ventsli, laulja Uku Suviste, endine saatejuht Kristiina Savva, aeroobikakuninganna Katrin Väli, laulja Kristjan Kaseraru, Miss Estonia Kätlin Valdmets ja paljud teised.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles