Peogalerii: Strippar-Marco sünnipäevalistele riided selga ei jäänud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Heade mõtete linna õrrituslahtiriietaja Marco Tasane aka Strippar Marco pidas oma 38. sünnipäeva tagasihoidlikumalt kui tavaliselt ent peokülaliste riided lendasid välkudes põrandale sellegipoolest. Tartu raekojaplatsi suudlevate tudengite kuju sai nelja pidulise näol kenakese täienduse.

Sünnipäevapeoks reserveeris Marco Tartu kohviku Armastus. Tuntud nägudest tulid kohale Tartu edukas ja ambitsioonikas ärinaine Tairi Leis. «Tairi teab, et tippu jõuda on raskem, aga ka seda, et veelgi raskem on seal püsida,» iseloomustas Marco oma peokülalist.

Kohal oli ka legendaarne dokfilmide tegija Meelis Muhu, staarfeminist Fideelia, Gooti-Libu, Tartu Galina Brezneva ehk Frixu ning ka kitarrist Silver Siiak. Peokülaliste nimekiri muidugi jätkub...

«Toimusid mõned seltskonnamängud, et rahvas omavahel sobituks. Näiteks pidid nad kõhtudele joonistama poliitikute nimesid,» näitlikustas Marco seltskonnamänge.

Muusikat oli kohale tulnud tegema DJ Crystalina Elith.

Marco avaldas nördimust, et tema peolt puudus 73-aastaseks saav Strippar Svetlana.

«Kuuldavasti oli Svetlana Viljandis tööl pensile lisa teenimas,» kirjeldas Marco tänapäeva pensionäride heitlikku elu ideaalselt iseloomustavat näidet.

«Ausalt öeldes mulle ei meeldi, kui külaline lubab tulla ja siis lihtsalt ei tule. See viskas ikka täiega üle!» ei saa Marco siiamaani üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles