Prints Harry ja ta tüdruksõber veetsid lõbusalt aega Šveitsi suusakuurordis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagasivaade prints Harry poissmehepõlvele:
Tagasivaade prints Harry poissmehepõlvele: Foto: SCANPIX

Briti prints Harry ja ta tüdruksõber Cressida Bonas on Šveitsis Verbieri suusakuurordis suusatamas ja lõbusalt aega veetmas.

Kõmufotograafid tabasid hetki, mil paar hellust ja lembust üles näitas, edastab Daily Mail.

Paar kallistas suusamäel ning õhtul restoranis nähti neid suudlemas.

Prints Harry arusaamade järgi ei olnud tegemist just väga metsiku asjaga, sest ta ei olnud alasti ega kandnud ka natside vormi.

Farinet hotelli Pot Luck Club restoranis einestanutele jäi aga silma see, kuidas prints oma kallimat suudles ja teda põlvel kiigutas.

«See paar suudles nagu teismelised armastajad pimedas kinos,» sõnas üks pealtnägija.

Lisaks Harryle ja ta tüdruksõbrale, on Šveitsi kuurordis ka Harry onu, prints Andrew, kes sai eile 53-aastaseks. Tema eksnaine Sarah, Yorki hertsoginna ning nende kaks tütart, printsessid Eugenie ja Beatrice.

Harry ja Cressidaga käis hetkeks rääkimas Eugenie poiss-sõber Jack Brooksbank, kuid enamuse ajast olid prints ja naine kahekesi.

Yorgid käivad iga aasta veebruaris suusapuhkusel tähistamaks samal ajal prints Andrew sünnipäeva. Ka kutsutakse fotograafe seda jäädvustama.

The Pot Luck restoranis reserveeriti laud 20 inimesele.

Möödunud aasta suvel sai prints Harry hakkama sellega, et ta pidutses hotellitoas alasti ning pildid temast jõudsid internetti. Pärast seda jättis Cressida ta lühikeseks ajaks maha.

2011. aastal läks prints lahku Zimbabwest pärit jõukast pärijannast Chelsy Davyst, kes väidetavalt ei soovinud alluda Briti kuningakoja reeglitele.

Prints Harry on helikopteripiloot ning teeninud kaks korda Afganistanis.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles