Ene Ergma manitses Toobalit: mis lollust sa räägid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal saunas. Pilt on illustratiivne fotomontaaž.
Priit Toobal saunas. Pilt on illustratiivne fotomontaaž. Foto: Elu24.ee fotomontaaž / Panther Media

Keskerakondlane Priit Toobal kritiseeris täna seda, et riigi raha kulutatakse Reformierakonna igapäevase töö tegemiseks, öeldes et nii tehakse IRLis, mispeale sekkus riigikogu esispiiker Ene Ergma (IRL).

«Mina ei ole päris kindel, et see juriidiliselt korrektne on, kui riigi raha ja riigiressurssi kasutatakse ühe erakonna igapäevatöö tegemisel - siiani on see olnud peamiselt Isamaa ja Res Publica Liidu tegevusstiil. Ka lausa parlamendi spiikri büroosse on võetud tööle seni erakonna büroo palgal olnud inimesi - ärge minge samale libedale teele, kus ...,» vahendab Õhtuleht.

Sekkus Ergma: «Mis asja, mis lollust sa räägid?»

Toobal jätkas oma küsimusega peaminister Andrus Ansipile. «... koalitsioonipartner on olnud. Aga küsimus on hoopis see, et peaministri büroo juhataja on öelnud, et plaanis on koguda umbes 40 000 vabaliiget järgmisteks parlamendivalimisteks. Kui teie büroo juhataja selle eesmärgi täidab, kas teil on plaanis talle ka tulemuspalka maksta?»

Ansip vastas, et kõnealuse idee väljatöötamiseks pole tarvis päevade ja nädalate pikkust tööd.

Miks Priidu-poiss küll Ergma meelest lollusi räägib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles