Jana Hallas paljastas oma koti sisu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Hallas ja Anu Saagim.
Jana Hallas ja Anu Saagim. Foto: Maria Vahuri

Stilisti ja laulusõnade autorina tuntud Jana Hallas näeb alati kaunis ning hoolitsetud välja. Seepärast otsustaski Buduaar uurida, milliseid kosmeetikatooteid Jana kasutab ja millist silmameiki ta eelistab. Küsisime ka seda, kas Jana kuulub nende naiste hulka, kes meigita toast kunagi ei välju.

Igapäevaselt Jana end tõesti ei meigi.

«Kui ma ennast üldse meigin, siis igapäevasele meigile kulutan 10-15 minutit. Kuid suurema sündmuse puhuks varun endale ikka vähemalt tunni, et saaksin rahulikult ja mõnuga asjaga tegeleda,» tõdeb Jana ja räägib lähemalt oma lemmiktoodetest.

«Lemmiktoodetega on nii, et läbi aegade minul polegi kindlaid lemmikuid. Kui üldse meigin, armastan silmi suuremaks joonistada. Selleks vajan hästipüsivat korraliku pigmendiga lauvärvi ning lainerit. Juba aastaid kasutan firma Mac musta lauvärvi ja äsja soetasin samalt firmalt ka pruuni tooni.»

«Lainer on samuti Mac'i superslick liquid eye liner ning ripsmetuši osas olen viimastel aastatel püsinud truu Maybelline'le. Meigipõhja olen viimased aastad teinud YSL perfect touch radiant brush foundation'iga, ent sellise veidrusega, et kärbin pintslikarvad ära ja kannan nahale näppudega. Mulle meeldib mõelda, et see võie kaitseb mind ka UV-kiirte eest, nagu tuubil lubatud,» peab Jana oma naha kaitsmist päikese eest vägagi oluliseks.

Kuid millist huulepulka Jana eelistab?

«Huulepulk, mis mulle väga meeldib, on firmalt Nvey ECO. See on pehme, matt ja konkreetne. Värvilemmik on helebeež YSL huulepulk, täpset nime ei loe enam välja ja kahjuks seda ka enam ei toodeta,» kurdab Jana ja toob välja ka lemmiklauvärvi.

«Viimasel ajal kasutan nii heleda lauvärvina kui ka meigi fikseerijana Aubrey Organics'i kaneelilõhnalist Silken Earth tolmpuudrit. Ja rohkem meigitooteid minu kosmeetikotis ei leidugi. Üldiselt suhtun ma dekoratiivkosmeetikase viimasel ajal üsna pragmaatiliselt. On olnud kirglikumaid aegu.»

Huulemeigist olulisemaks peab Jana isiklikult silmameiki. «Kui mul on valida silmade ja huulte värvimise vahel, valin silmad. Võib-olla on üheks põhjuseks see, et huuli tuleks päeva jooksul pidevalt üle käia, mida ma lihtsalt ei viitsi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles