Palju õnne seksuaal-hausi Strippar-Marcole!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar-Marco (Marco Tasane) ja Staarfeminist-Fideelia (Fideelia Roots) väisasid Ibizat.
Strippar-Marco (Marco Tasane) ja Staarfeminist-Fideelia (Fideelia Roots) väisasid Ibizat. Foto: Erakogu

Täna peab sünnipäeva Marco Tasane ehk emajõelinna staarpostitantsija või lihtsamalt öeldult - Strippar-Marco (38). «Ma saan 83-aastaseks, ehk siis tagurpidi 83,» hõiskab Marco otsekohese küsimuse peale - kui vana ta siis õigupoolest on.

«Mulle pakutakse ikka veel 27 ja kui on eriti hea valgustus, siis lausa 24,» rõõmustab Marco intervjuus Elu24-ga.

Tänavu Marco sünnipäeva korraldamist suurelt ette ei kavatse võtte. «Tähistan seda tänavu korralikult ehk ei teinud Facebooki mingeid hulle flaiereid laiali saatmiseks ega midagi sellist,» nendib Marco, kes kavatseb selle sünnipäeva pidada üksnes koos kallite lähedaste inimestega.

Möödunud aasta sünnipäeva peole käskis kurikuulus strippar poolpaljalt kohale tulla kolmesajal inimesel. «Kohale tuli aga ainult 20, kes olid vastavas riietuses,» kurvastas Marco, et tema aktsiooniga kaasa ei mindud.

...Ja kuna nii läks, siis otsustas Marco seekord kohale kutsuda ainult, need, kellega saab ta olla temaise. «Tulevad inimesed, keda tunnen juba isegi mõne puhul suisa 18 aastat. Pean ühes hubases kohvikus ja jookidega ma ei liialda - olen ju karsklane - süüa pakun ka,» lubas Marco.

Kõige palavamad õnnitlused Marcole Elu24 toimetusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles