Briti kirjanik: Cambridge`i hertsoginna on vajalik ainult troonipärija sünnitamiseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge´i hertsoginna Catherine
Cambridge´i hertsoginna Catherine Foto: SCANPIX

Tuntud Briti kirjanik, Bookeri kirjandusauhinna võitja Hilary Mantel ründas Cambridge`i hertsoginna Catherine`i öeldes, et see naine on lihtsalt nukuke, kelle ainsaks ülesandeks on troonipärija ilmale tuua.

Manteli sõnul on hertsoginna kunstlik naine, kellel ei ole elusihti ega eesmärki, kirjutab Daily Mail.

«Catherine`i juures on kõik kunstlik ja kätte õpitud. Ta näeb oma olemuselt välja nagu vaateakna mannekeen, kellel on kunstlik naeratus,» teatas kirjanik.

Mantel võrdles Cambridge`i hertsoginnat kuningas Henry VIII naise Anne Boleyni ja printsess Dianaga, öeldes et neis mõlemas naises oli karismaatilisust, mis «nukk-printsessis» puudub.

«Kate on nagu nukk, millel mingid kaltsud ripuvad ning ta ainsaks eesmärgiks on Briti kuninglikule perele järglane kinkida,» nentis kirjanik.

Ta lisas, et tegemist ei ole elusa naisega, vaid suure hulka igasuguste spetsialistide poolt loodud olevusega, kelle puudub oma identiteet.

«Anne Boleyn seevastu oskas õukonna poliitilisi mänge, ta oli tark ja eesmärgikindel naine. Printsess Diana seevastu oli väga tundlik ja emotsionaalne, mis tegi temast huvitava isiksuse,» tõdes kirjanik.

Manteli sõnul hakkas ta prints Williami kaasat Catherine`ist juba esmakordselt nähes pidama mannekeen-printsessiks.  

«Enamik kuningliku suguvõsa naistest on vaid paljunemismasinad, kel on treenitud ja kunstlik naeratus. Nad on nagu puuri pandud, keda kõik jõllitavad,» on kirjaniku arvamus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles