Liis Lass võtab paljaks 30 000 krooni eest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass ja Elmar Liitmaa
Liis Lass ja Elmar Liitmaa Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Kära Indrek Galetini fotonäituse «Amour - Vahet pole» umber ei näi vaibuvat. Laupäevane SL Õhtuleht kirjutas, et oli ka neid, kes oleksid fotodel poseerimise eest tasu soovinud – näiteks üks tuntud inimene küsis 30 000 krooni!

Elu24.ee-le teadaolevalt on selle tuntud inimese näol tegu Liis Lassiga.

Liis on naine, kes teab oma hinda.

«Ma pole mingi pesumodell. Olgu või Versace'i moeshow, ma ei näe mõtet oma aega raisata selle peale, kui tasu pole normaalne. Kui mõnes show's osalen, siis hind on alates 6000 kroonist», ütles Liis möödunud nädalal buduaar.ee'le.

Et loosse selgust saada, helistasime Liisile.

Liis, kas sina oleksid olnud nõus Galetinile poseerima?
Galetin küsis küll, kuid ma ei olnud nii heategevusaldis. Küsisin raha ka.

Palju küsisid?
Ma ei mäleta enam nii täpselt, umbes paarikümne tuhande ringis oli. Aga see oleks siis olnud Elmariga kahe peale, sest oleksime koos poseerinud.

Miks sa heategevust ei tahtnud teha?
Ei tundud, et peaksin selle nimel ennast paljaks võtma. Ma ei arva, et enesepaljastamine ja sellega enda maine määrimine võiks heategevusele kasulik olla. Teeksin head parem muud moodi nõu ja jõuga.

--- 

Indrek Galetin aga imetleb Liisi julgust välja öelda, et ta raha küsis: «Ma just mõtlesin, et ma ajakirjandusele sellest ei räägi, et kaitsen teda.» Galetini sõnul ei olnud aga peale Lassi ühtegi inimest, kes oleks poseerimise eest raha küsinud. Küll aga loobuti teistel põhjustel.

«Muidugi saan ma Liisist ka väga hästi aru. Ta tõi mulle näiteks, et Playboy pakub poseerimise eest 30 000 krooni ja sellest fotoseeriast tõuseks väga palju kära. Kui aga tegemist on näitusega, tuleks tähelepanu veelgi rohkem,» kommenteeris Galetin.

--- 

Küsisime kommentaari ka Playboy ühe omaniku Andre Lindvesti käest, kes ei ole Liis Lassile 30 000 krooni pakkumisest midagi kuulnud.

Küsimuse peale, kas Liisi on üldse Playboysse poseerima kutsutud, vastas Andre: «Pakkumisi on tehtud väga paljudele, kuid raha ei ole küll kellelegi pakutud. Aga päris huvitav on kuulda sellist väidet.»

--- 

Kui osa modellidest kuulsid, et Liis Lass nõudis raha, siis tema tasustamise korral oleksid nad poseerimisest loobunud, kuna hea tava kohaselt heategevusüritustel esinetakse tasuta.

Aga kes ütles, et heategevus on see kõige parem tegevus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles