Loosi läheb romantiline Buddha-Lounge õhtusöök kahele!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtusöök, pidu, kokteilid, live meelelahutus –  kõik see ootab sind Buddha-Lounge ürituse raames Deja Vu’s
Õhtusöök, pidu, kokteilid, live meelelahutus – kõik see ootab sind Buddha-Lounge ürituse raames Deja Vu’s Foto: Lounge Deja Vu

Õhtusöök, pidu, kokteilid, live meelelahutus –  kõik see ootab sind juba sel laupäeval, 16. veebruaril, algusega kell 20:00 Buddha-Lounge ürituse raames Deja Vu’s.

Sel laupäeval muudab Deja Vu Lounge üheks ööks resoluutselt oma kuue, muutudes idamaade oaasiks ning pakkudes esmakordselt võimalust nautida hubases miljöös toimuvat eksklusiivset õhtusöök/pidu.  See on kombinatsioon suussulavatest maitseelamustest, salapärasest idamaisest atmosfäärist ning parimast meelelahutusest.

Õhtu maksimaalse nautimise huvides, tagamaks külaliste privaatsust ning õhtu salapära, puudub õhtusöögilt  fotokaamerasilm ning meedia.

Buddha-Lounge, see on kord kuus toimuv üritus, mil Deja Vu Lounge’i kaunistab idamaine miljöö, hubane küünlavalgus, eksootilised vesipiibud, massiivsed kaunistused ning kolossaalne Buddha kuju.

Mõnusaid muusikaelamusi pakub hõbehäälne Eva Vaino ning lõbusalt kaasahaarava bongo-showga astub üles noor, andekas trummar Caspar Salo ning parimaid, meeleolukaid tantsuhitte valib DJ Tom Lilienthal.

PROGRAMM:

19:30-20:00 Kogunemine, tervitusjook

20:00 Serveeritakse eelroog

21:00 Eva Vaino etteaste

21:30 Serveeritakse vahekäik

22:00 Caspar Salo bongo-show

22:30 Serveeritakse pearoog

23:00 Serveeritakse dessert

23:00-06:00 pidustused kõikide artistidega

Spetsiaalselt selleks õhtusöögiks on Deja Vu Lounge’i peakokk Dimitri Kovzarov koostanud neljakäigulise aasia teemalise erimenüü:

Eelroog: Lõhe tartar värske salati ja ürdiõliga

Vahekäik: Vürtsikas köögivilja-läätsesupp kanaga

Pearoog: Jaapani meriahven porgandi & porru juliennega

Dessert: Vaniljejäätis värskete marjadega

Peale õhtusööki jätkub pidu Deja Vu’s lõbusaima seltskonna, parima meelelahutuse, maitsvate kokteilide ning eksootiliselt aromaatsete vesipiipude saatel!

Soovid osa saada sellest eksklusiivsest õhtusöögist, suursugusest peost ning parimast meelelahutusprogrammist?

Deja Vu ning Buduaar loosivad välja unustamatu õhtusöögi ning peoelamuse kahele!

Loosimises osalemiseks saada oma kontaktandmed vastus@dejavu.ee ning võidki olla õnnelik võitja! Võitjatega võetakse personaalselt ühendust!

Dresscode: Smart-casual

Sissepääs alates 21 eluaastast

Õhtusöögi algus kell 20.00

Hind 30 eurot

Kohtade arv on piiratud, vajalik reserveering info@dejavu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles