Võida pilet hooaja esimesele Babulja Special peole – St. Peterburg Glamour!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alati lõbus Babulja Special avab hooaja eriti võimsalt! Võida tasuta sissepääs kahele!

Sel laupäeval, 16. veebruaril, leiab Klubis Teater aset selle hooaja esimene Babulja Special – St Peterburg Glamour, mis on varasemast veel võimsam, veel lõbusam ning veel meeletum!

See on esimene pidu, mis on pühendatud lähima ning suurima Vene metropolile, muutes Klubi Teatri üheks ööks St Peterburiks – linnaks, mis kunagi ei maga.

Suursuguse meelelahutuse tagab enneolematul hulgal parimaid artiste St Peterburist.  Saabumas on kümme diivat, kes astuvad üles temperamentsete lavanumbritega! Erishowks tuleb kohale, korraldajate tungival soovil spetsiaalselt just selleks ööks, kauge külaline maa ja mere tagant - karismaatiline Dimka, kes toob kaasa kaasahaarava trummi-show.

Vürtsi lisavad tuliverelised martjoškad ning lisaks on oodata ka üllatusesinejat otse Ukraina südamest! Meeleolukaid vene hitte mängib armastatud DJ Peterson.

Babulja Special – see on alati lõbus vene pidu, mis on kogunud populaarsust nii eestlaste, kui ka välismaalaste hulgas ning kus saavad kokku slaavi temperamenti, vene muusika ja glamuuri armastav vaatajaskond.

See on pidu, kus Babuljale ainuomaselt vürtsitatakse publiku meeli live-artistide ning tantsijannade tuliverelisusega, kus kargel viinal lastakse voolata ning kus parimate vene hittide saatel tantsitakse ennastunustavalt õlg-õla kõrval varajaste hommikutundideni.

Soovid osa saada sellest lõbusat, kõikvõimsast vene peost?

Osale loosimises ning võida unustamatu peoelamus kahele. Loosimises osalemiseks saada oma kontaktandmed vastus@klubiteater.ee ning võidki olla õnnelik võitja! Võitjatega võetakse personaalselt ühendust!

Dresscode: Smart-Glamour

Sissepääs alates 21 eluaastastPilet 15 eurot.

Lisades ennast Facebookis ürituse attending listi on pilet 8 eurot, peale südaööd 10 eurot.

NB! List sulgub kell 23.00!

KUTSEGA ning KLUBIKAARDIGA on sissepääs TASUTA!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles