Ricky Wilsonit peeti Ewan McGregoriks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Wilson
Ricky Wilson Foto: TIMM SCHAMBERGER/AFP

Hitiga «Ruby» kuulsust kogunud ansambli Kaiser Chiefs ninamehele Ricky Wilsonile teeb nalja, et teda peeti näitleja Ewan McGregoriks.

Nimelt meenutas Wilson seda, kuidas ta ühele purjus mehele «Star warsi» filmides Obi-Wan Kenobi kehastamise jaoks habeme kasvatanud McGregorit meenutas, kirjutab femalefirst.

«Ma ei ütle, et näeksin Ewan McGregori moodi välja, aga ükskord ootasin rongi ja platvormil oli kamp purjus kutte,» meenutas Wilson. «Üks neist hõikas «hei!» ja mina mõtlesin, et hakkab peale, ta hakkab mulle «Rubyt» laulma.»

«Aga tema karjus: «Hei! Obi-Wan Kenobi, kuhu sa oma kuradi mootorratta panid?» Vähemalt erines see sellest, mida mulle tavaliselt karjutakse,» muigas laulja.

McGregor on koos kolleegi Charley Boormaniga kaks korda mootorrattaga mööda maailma seigelnud ning sellest on valminud telesarjad «The Long Way Round» ja «The Long Way Down».


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles