Valner Valme: Kerli Kõivu muusika on puhas trance-sült

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: SCANPIX

Viimases R2 Muusikanõukogus anti hinnang ka Ameerikas, Billboardi tantsumuusika edetabeleid vallutavale Kerli Kõivu loomingule. Üks saate tegijatest, muusikakriitik Valner Valme nimetas Kerli lugu «The Lucky Ones» puhtaks trance-süldiks.

Valner: Minu jaoks on «The Lucky Ones» üks kõige räigemaid muusikastiile ja see on trance-sült. Ja see ei ole skene vaid üks teatud singlitabeli tipu osa ja see muusika on juba kümme aastat olnud muutumatu. Nii et siin ei ole mitte mingisuguseid nihkeid.

Võltseufoorilised arengud, mis lihtsalt krutivad seda ekstaasi üles... See on niivõrd võlts ja tehtud. Kui see oleks natukenegi sellest võtmest väljas, siis ma saaksin jääda külmaks selle loo puhul, aga praegu pole küll midagi head selle kohta öelda. Üks punkt minu poolt.

Kuula lugu «The Lucky Ones »! Mis sina sellest arvad?

Los Angeles’s elav lauljatar Kerli on oma looga «The Lucky Ones» hetkel Billboardi Hot Dance Club Play list`i esikohal.

Tegu on ühtlasi esimese singliga tema peagi ilmuvalt EP-lt «Utopia» (Extended play (ka EP) on helisalvestis, mis on liiga lühike, et seda saaks nimetada albumiks, kuid liiga pikk, et olla singel - toim.), mis ilmub 19. märtsil.

«The Lucky Ones» on Youtube’i keskkonnas kogunud juba üle miljoni vaatamise, vahendab Broadway World.

Singli edu peitub selle tugevas originaalversioonis, mille autoriks on Kerli ise ning mille taga seisab Swedish SeventyEight produktsioonitiim. Samuti on singli levimisele kaasa aidanud loo remixid Morgan Page’ilt ja DJ-lt tyDi ning loo alternatiivne versioon Syn Cole’ilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles