Keira Knightley rindu suurendati meigi abil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keira Knightley filmis «Atonement»
Keira Knightley filmis «Atonement» Foto: outnow.ch

Näitlejanna Keira Knightley vajas «Kariibi mere piraatide» võtetel spetsiaalset meigikunstnikku, kes töötas selle kallal, et Knightley lame büst ekraanil suurem paistaks.

22-aastane staar veetis võtteplatsil igal hommikul 45 minutit meigikunstniku toolil, kes lõi jumestusvahendite abil illusiooni üle korsetiääre paisuvatest rindadest, kirjutab femalefirst.

«Nad värvisid filmide jaoks mu tisse, mis on märkmisväärne, sest tegu on väljasureva kunstivormiga – minevikus olid neil terved stuudiotäied meigikunstnikke, kes tegelesid rindade jumestamisega,» rääkis Knightley.

«Ja mulle meeldis see, meeldis väga, sest mul olid esimest korda elus suured tissid ja selleks polnud isegi kirurgiat vaja,» lisas Knightley.

Õblukese näitlejanna büsti on filmide jaoks suurendatud ka varem: 2004. aastal töödeldi filmi «Kuningas Arthur» plakatitel Knightley büst C-korvi suuruseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles