Simon Cowell: Britney on ise oma hädades süüdi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
American Idoli kohtunik Simon Cowell
American Idoli kohtunik Simon Cowell Foto: Rene Macura/AP

Muusikamogul Simon Cowell leiab, et lauljatar Britney Spears on oma probleemides ise süüdi.

Cowelli sõnul ei tunne ta Spearsi vastu enam mingit sümpaatiat ning ta süüdistas lauljannat paparatsodega flirtimises, kirjutab digitalspy.

«Britney on selle endale ise kaela tõmmanud. Minu arvates on ta ise kogu selle asja kokku manipuleerinud, näiteks kaamerate ees rasedustesti tehes,» sõnas Cowell. «Olen kuulnud, et ta ei lahku kodust enne, kui selle ette on kogunenud piisavalt palju paparatsosid.»

«Isegi mõned maailma suurimatest staaridest suudavad oma elu vaikselt elada. Vaadake näiteks Tom Hanksi, teda ei tülita keegi. Nii et see on võimalik,» arutles Cowell.

Mees mõistis hukka ka Britney viimase albumi «Blackout» ning seadis kahtluse alla Spearsi edasise karjääri.

«Ma vihkan Britney viimast albumit. See laul «Gimme more» kõlas nagu mobiilihelin. See meenutas mulle toda jubedat Crazy Frogi laulu. Ülim rämps,» kritiseeris Cowell. «Väga võimalik, et tema viimane edetabelites esikohale jõudnud lugu on juba lauldud. Ja kindlasti on lauldud tema viimane tähendusrikas esikohalaul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles