Prantsusmaa esileedi intiimfotod varastati

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla Bruni-Sarkozy
Carla Bruni-Sarkozy Foto: AFP / Scanpix

Prantsusmaa esileedi Carla Bruni-Sarkozy intiimfotod varastati.

Vargad murdsid sisse filosoof Raphaël Enthoveni näitlejast venna Julien Enthoveni koju ning viisid kaasa fotosid ja videoid, kirjutab sky.news.com.

Fotodel ja videodel on näha praegust esileedit ja tema endist kallimat, filosoof Raphaël Enthoveni seksimas.

Bruni-Sarkozy ja Raphaël Enthoveni suhtest sündis poeg Aurelien, kes praegu on kaheksa aastane.

Filosoof peitis nimetatud fotod ja videod oma venna juurde, kuna ei tahtnud, et need avalikkusse jõuavad ning naist ning tema uut partnerit, prantsusmaa presidenti Nicolas Sarkozyt diskrediteerida võivad.

Keegi sai aga selle jälile ning viis intiimelu kajastavad materjalid kaasa.

«Teeme kõik, et need tagasi saada. Korterist ei varastatud peale eraeluliste fotode ja videote mitte midagi,» selgitas juhtumi uurija.

Politsei arvates võidakse need fotod kuskil maailma paigas suure raha eest maha müüa.

«Nende fotode eest saab küsida üsna kõrget hinda. Samas ei saa välistada, et keegi riputab need internetti, tekitades sellega nii esileedile kui ka presidendile probleeme,» selgitas uurija.

Bruni-Sarkozy  ekskallimate hulka kuuluvad näiteks ka briti muusikud Mick Jagger ja Eric Clapton ning veel mitmed avaliku elu tegelased.

Bruni-Sarkozyl oli lisaks Raphaël Enthovenile suhe ka mehe isa Jean-Paul Enthoveniga.

Raphaël Enthoveni endine abikaasa Justine Lévy ei ole seda eksmehele andestanud. Ta avaldas mälestusteraamatu, milles kirjeldab praegust esileedit kui meestevarast ja meesteõgijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles