Von Krahl kutsub sind joomapeole!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Krahl kutsub sind joomapeole!
Von Krahl kutsub sind joomapeole! Foto: Jana Solom

Täna õhtul Von Krahli Baaris!

Mis juhtub siis, kui teater kolib baari ja kõik läheb justkui liiga hästi?

Armas inimene, ära konuta kodus. Loobu muremõtetest. Von Krahl kutsub sind joomapeole! Tule tõmba nina korralikult täis.

Klassikalistes joomamängudes «Viinaralli», «Üks pits vähem», «Karu tuleb, karu läheb», «60 sekundi õlu», «Minutijoomine», jne. Osalejaile on napsud tasuta ja võitjaid premeeritakse vääriliselt – auhindadeks on trummipõrin, teatripiletid ja fanfaarid ning aastane tasuta sissepääs Von Krahli pidudele!

Hammast aitavad verele ajada läikivates vintage dressides vikerviisiketas Regatt, otsustavalt viisivaba hevijazzpunkorkester The Tomahawck Brothers ja rokenpohmelli duo Marko Mägi & Huiabella Fantastica. Seljad-kõhud koos plaadi- ja joogisette serveerivad Kersten Kõrge ja Kaarel Valter.

Koht: Von Krahli Baar

Peakorraldaja: Tõnis Niinemets (Von Krahli näitleja)

Algus: punkt kell 21:00 (päris tõsiselt, ei maksa tulekuga venitada)

Pilet: esimesel tunnil 5€, hiljem 7€

Vanusepiirang: 18

Üritustesarjast:

«Mis juhtub siis, kui teater kolib baari ja kõik läheb justkui liiga hästi ehk …» on Von Krahli uus üritustesari, kus ülemise korruse teatri ning alumise korruse baari vahelt võetakse põrand ära ja teatraalid kukuvad pidusid korraldama.

See käib nii. Peo korraldab keegi Von Krahli näitlejatest, lavastajatest või kunstnikest. Iga pidu on oma peakorraldaja nägu ja väljendab tema isiklikke maitseelistusi, mis ei kuulu vaidlustamisele, vaid jagamisele. Avalik isiklik küte. Nii kõva, et tahad seda pidu ära süüa ja kuraatorile inimröövi korraldada. Tõmmata talle korralik Põhja-Korea režiim peale, sundida teda jätma teater sinnapaika ning jäädagi edaspidi sinu isiklikuks peokorraldajaks. Puhas lõbu!

«Joomapidu» on üritustesarja teine osa. Märtsis toimuva kolmanda peo korraldab Von Krahli näitleja Ivo Reinok.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles