Mees tätoveeris kallima näole oma nime

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees tätoveeris kallima näole oma nime
Mees tätoveeris kallima näole oma nime Foto: SCANPIX

Venemaal tätoveeris üks tätoveeringukunstnik kallima näole oma nime ja ta tegi seda vaid paar tundi pärast esmakohtumist.

Tätoveerija Ruslan Toumaniantz kohtus Lesja nimelise naisega selle aasta jaanuaris interneti jututoas, edastab The Telegraph.

Nad armusid ning kohtusid Moskvas. Lesja nõustus, et Ruslan teeb talle oma nimega tätoveeringu näole.

See tätoveering on gooti tähtedes ja katab enamiku naise alanäost. Lisaks sellele on naisel väiksem tätoveering kulmu kohal.

Paar kihlus 20. jaanuaril.

«On inimesi, kes ütlesid, et Lesja langetas otsuse liiga kiiresti ning hiljem ta kahetseb. Kuid vahel on kiiresti langetatud otsused need kõige õigemad, mitte need, mida on kaua aega kaalutud,» sõnas mees.

Lesja Facebooki sõbrad toetasid ta otsust, kirjutades leheküljel, et tegemist on väga ilusa tätoveeringuga ning gooti kiri on näokujuga sobiv.

«Oled vist väga õnnelik, et saad sellist tätoveeringut kanda. Naudi seda. See näeb väga hea välja,» kirjutas üks Facebooki sõpru.

Toumaniantz on oma töödega avalikkusele silma jäänud. Ta sai rahvusvaheliselt kuulsaks 2009. aastal, kui tegi 56 tähte 18-aastase belglanna näole.

Teismeline sõnas hiljem, et ta tahtis vaid kolme tähte, kuid kunstnik tegi ka ülejäänud, kui tüdruk oli tätoveerimise ajal magama jäänud.

Tüdruk tunnistas hiljem, et valetas, kuna kartis oma isa viha alla sattumist.

Toumaniantz põgenes pärast seda Belgiast.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles