Genka sööstab Põlvasse rahutuid vigurdajaid ravitsema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mässeri KevadHype 2012.
Mässeri KevadHype 2012. Foto: Taavi Nagel

Lumelauaklubi Mässer ja Surfhouse avavad 9. veebruaril kell 12 Põlva esimese lumelaua- ja freestyle-suusapargi suurejoonelise võistlusega «Mässeri Hype». Pärast pööraseid trikke Põlva kultuurikeskuses kell 22 algaval järelpeol lubavad korraldajad ravitsevaid riime Genka alias Oleg Kosjugini poolt.

Päev algab kell 12 võistlejate registreerimise ja rajaga tutvumisega, mille järel toimub jooksvalt soojendus. Seejärel algab võistlust, mille formaat on slopestyle ehk pargisõit, kus võistlejal tuleb raja läbimiseks sooritada trikk mitmel erineval atraktsioonil ja hüppel.

Võistlejaid hinnatakse neljas kategoorias: mehed - lumelaud, naised - lumelaud, juuniorid ja freestyle-suusk. Õhtupoolikul on planeeritud parima triki (best trick) võistlus hüppel.

Kuna lumelauduritele ja freestyle- suusatajatele meeldib korralikult pidutseda, siis jätkub ekstreemne päev kell 22 algaval peol Põlva kultuurikeskuse lavaaugus.

«Pärast segaseid trikke on vaja ennast vabaks lasta, et ei tekiks tüsistusi. Seekord on ravitsejaks Oleg Kosjugin, kes enda riimidega võistlejatele ja pealtvaatajatele raviseansse pakub,» selgitas järelpeo korraldaja Olari Torop (Mässer).

Peol mängivad plaate ning kütavad õhu kuumaks Hannes Hämäläinen (Mõisa Karneval), MRN (LuuL), ja Dimmu  (Sound ControL)

Lumelauaklubi Mässer on 1997. aastal loodud esimene registreeritud lumelauaklubi Eestis, mille põhitegevus on suunatud ekstreemspordi harrastamisele ja tingimuste loomisele sportlikuks vaba aja veetmiseks.

Korraldajad ootavad huvilisi liituma Lumelauaklubi Mässeri Facebooki lehega, kus antud sündmuse info kõrval saab osa ka teistest klubiga seotud tegevustest.

Võistluse otselink asub SIIN, peo otselink SIIN.

Videod möödunud aasta ürituse ettevalmistustest:

Mässeri KevadHype 2012 from Ott Kärson on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles