Video: ameeriklanna lakub iga päev oma kiisukest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TLC

Ameerikas Detroitis elav 43-aastane Lisa ei suuda lõpetada oma lemmiku karvade söömist, selgus TLC saates «My Strange Addiction».

«Nende närimine on väga rahustav. Tema karv on väga huvitava tekstuuriga. See on nii pehme ja õhuline... peaaegu nagu suhkruvatt. Mõnikord jäävad need hammaste vahele kinni, kuid need saab eemaldada hambaniidi ja harjamisega,» seletas Lisa. Maitse poolest meenutavad kassikarvad puuvilla ning neil olevat vähem maitset kui näiteks inimjuustel.

Lisa hakkas kassikarvu sööma 15 aasta eest, et oma lemmikuga lähedasem olla. Nüüd on tema sõltuvus nii tõsine, et ta ei suuda olla rohkem kui kaks tundi ilma karvatuusti suhu pistmata.

Kõigele lisaks armastab Lisa oma kiisut lakkuda: «See tekitab meie vahel sideme. Ma ei laku tema tagumikku ega käppi, kui ta on just liivakastis käinud - nii lähedased me pole.»

Loomulikult täidavad Lisa kodu ka teised kassiteemalised asjad, näiteks kujukesed, maalid ja kellad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles