Röövijad valisid röövimiseks vale öö

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaks matšeetedega relvastatud maskides röövijat valisid vale öö ühe Sydney ööklubi röövimiseks.

Nimelt toimus selles ööklubis 50 mootorratturi igakuine kokkutulek, kirjutab Yahoo news.

The Southern Cross Cruiser Club pidutses ööklubis, kui sinna astusid järsku sisse kaks matšeetedega varustatud meest ja käsiksid kõik põrandale ning nõudsid raha.

Röövijad ei teadnud, et selle klubi eraruumis toimus ka mootorratturite kokkusaamine.

«Meie kokkusaamine oli just hoogu sisse saamas, kui üks isik meie ruumis sisse tormas ja ütles, et ööklubi röövitakse,» meenutas mootorratturite klubi president Jester.

Ta jätkas, et nad läksid oma ruumist välja ja nägid kahte relvastatud meest. Üks röövijatest oleks peaaegu kohe kätte saadud, kuid ta rabeles vabaks ja põgenes.

«Ta jooksis välja, kuid me jõudsime talle järele, tõukasime ta pikali ja hoidsime teda kuni politsei saabumiseni kinni,» lausus Jester.

Mehe sõnul valisid röövijad vale öö selle ööklubi raha röövimiseks.

Politsei kinnitusel pääses teine röövija esialgu küll põgenema, kuid ka tema tabati üsna varsti.

«Kui röövijad eesuksest sisse tulles oleks kasvõi korrakski vaadanud paremale, siis nad oleksid näinud meid, 50 meest istumas. Kuid nad ei pruukinud oma näomaskide tõttu näha ja see sai neile saatuslikuks,» leidis Jester.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles