Mees sai kavaluse abil naised end kaamera ees alasti võtma (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

USAs Californias arreteeriti mees, keda kahtlustatakse rohkem kui 350 naise petmises ja neilt välja pressimises internetis.

Prokuröri sõnul kräkkis 27-aastane Karen Kazaryan sadadele Facebooki ja Skype`i kontodele ning e-kirjadesse saamaks poolalasti või alasti pilte naistest, edastab Daily Mail.

Politsei leidis mehelt rohkem kui 3000 sellist fotot.

Prokurör lisas, et mees sai naiste kontod oma valdusse ning muutis salasõnad. Ta saatis naiste nimel sõnumeid ka nende sõpradele, et saada oma ohvritest veelgi enam alastipilte.

Naise jäid esmalt uskuma, et suhtlevad oma sõbraga ning tegidki kaamera ees striptiisi.

Kui mehe ohvrid said aru, et nad ei suhelnudki oma sõbraga, hakkas vahele jäänud mees välja pressima. Ta ähvardas naiste alastipildid avalikustada kui naised ei nõustus talle veebikaamera ees striptiisi tegema.

FBI andmetel oli mees paaril korral selle ähvarduse täide viinud.

Kazaryan arreteeriti selle nädala teisipäeval. Talle esitati süüdistus kontodele sisse murdmises, identiteedivarguses ja väljapressimises.

Süüdi mõistmisel võib ta saada isegi 105 aasta pikkuse vangistuse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles