Kirsti Timmer oma lapsi gripi vastu ei vaktsineeri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: TV 3

Praegusel külmal ja pimedal ajal on paljud meist kimpus kõikvõimalike külmetushaiguste ning gripiga. Buduaar küsis tuntud tele- ja raadiosaatejuht Kirsti Timmeri käest, kellel on kolm last, kas ja milliste haiguste vastu tema oma lapsi vaktsineerib.

Gripi vastu Kirsti ennast ega oma lapsi ei vaktsineeri.

«Mulle on jäänud mulje, et mida rohkem selliseid vaktsiine tehakse, seda suurem on haigusjuhtude arv, ehk on see ekslik arvamus, aga mina niisama lapsi süstima ei vii. Ma ei oska öelda, kas õigem on vaktsineerida lapsi või ei?»

«Eks see on iga vanema tõekspidamistes kinni. Veider on aga asjaolu, et neid niinimetatud kohustuslikke vaktsiine surutakse arstide poolt peale, aga puugivaktsiin maksab nii palju, et terve perega koos minnes on see ikka üks päris kulukas ettevõtmine.»

«Minu arvamus on, et just puugivaktsiin peaks olema kohustuslik ja haigekassa toetusega,» kommenteerib Kirsti.

«Ka puukide vastu peame me ennast ja lapsi vaktsineerima. Minu lapsed on vaktsineeritud ka lastehaiguste vastu, need on need kohustuslikud, mida vanema nõusolekul lastele tehakse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles