Solvava reklaamiga kerjab tähelepanu Rime kinnisvara

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiheda liiklusega Pirita tee ja Pärnu maantee äärs ripuvad üleval päris raju tekstiga suured reklaamplakatid
Tiheda liiklusega Pirita tee ja Pärnu maantee äärs ripuvad üleval päris raju tekstiga suured reklaamplakatid Foto: Reporter

«Tallinnas Pärnu maantee ja Pirita tee ääres olevatel reklaamplakatitel klaarib keegi vihaselt suhteid. Või on siiski tegu osava reklaamikampaaniaga?» küsis nii mõnigi möödasõitja.

Tiheda liiklusega Pirita tee ja Pärnu maantee äärs ripuvad üleval päris raju tekstiga suured reklaamplakatid.

Ühel neist seisab «Valelik madu!!! Esmaspäevaks koli oma asjad välja» ja teisel «Rahaahne nõid!!! Otsi endale uus kodu».

Eemaletõukavaks teeb plakatid seegi, et nendel figureerival kaunitaril oleks justkui silmad peast välja kraabitud.

Tavakodanikule võis hõlpsasti jääda mulje, et kui sul on piisavalt suur rahakott, siis võid linna panna üles plakati, mida hing ihaldab.

Tänaseks on selgunud, et valelikule maole ja rahaahnele nõiale aitab tegelikult kodu otsida hoopis  Rime kinnisvarabüroo ehk et tegu on puhtalt suurt kõlapinda kerjava reklaamikampaaniaga.

«Jah, see on meie kampaania osa,» kinnitas kinnisvarabüroo Rime elamispindade osakonna juhataja Siiri Maask ka Õhtulehele. Ta räägib, et firma on plakatitele osaks langenud suure tähelepanuga rahul. «See on ju väga tore,» ütleb ta rõõmsal häälel.

Kas te ei tunne, et see võib naiste suhtes solvav olla?

«Pigem väikese huumoriga, taotluslik huumor,» selgitab Maask ja ütleb, et kui plakatitel oleks olnud mehe pilt, võinuks ju väita, et nad on pahatahtlikud meeste suhtes.

Mida arvad sina taolisest jahmatavast reklaamikampaaniast?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles