Sünnitussaade pimesi rasedatest tuleb uute osadega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna kell kell 21.30 jõuab Kanal 2 ekraanile dokumentaalsarja «Ma ei teadnud, et olen rase» uus hooaeg. Need on hämmastavad lood naistest, kes ootavad last, kuid kel pole oma rasedusest sünnituse hetkeni aimugi...

Intrigeeriv dokumentaalsaade intervjueerib naisi, nende lähedasi ja arste. Kas neil naistel on esinenud raseduse ajal tavapärast kuupuhastust? Kas nad on kaalus juurde võtnud? Kuidas on aga hommikuste iiveldushoogudega? Üheksa kuud teadmata rase - mil viisil see juhtuda saab?

Esimeses saates tutvume Cheryliga, kes on läbi elanud emakavälise raseduse ja adopteerinud kolm last. Naine on kindel, et tal pole võimalik rasestuda, kuid siis haigestub ta äkitselt ja viiakse haiglasse, kus selgub, et tulemas on beebi. Niigi keerulise olukorra teeb veelgi raskemaks Cheryli infarkt ja kaks insulti.

36-aastasel kahe lapse emal Christine'il tekivad avamerel seilaval laeval tõsised kõhuvalud. Ta ei suuda keset ööd oma kaaslast äratada ja kardab juba, et surebki üksi. Kuid saatusel on varuks oma üllatus!

Intrigeeriv dokumentaalsari «Ma ei teadnud, et olen rase» uus hooaeg on Kanal 2 ekraanil alates tänasest igal kolmapäeval kohe pärast Carmen Pritson-Tamme südamlikku saadet «Sa ei ole üksi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles