Gina Lollobrigida kahtlustab, et teda meelitati võltsabiellu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gina Lollobrigida
Gina Lollobrigida Foto: SCANPIX

Itaalia filmistaar Gina Lollobrigida kahtlustab, et teda meelitati võltsabiellu.

Staari sõnul tegi seda temast 34 aastat noorem hispaanlasest ärimees, kes viis ta Barcelonas abielu registreerima, edastab nationalpost.com.

85-aastane näitlejanna süüdistab 51-aastast Javier Rigau y Rafolsi petturluses. Staari arvates soovib mees pärast tema surma ta varanduse endale saada.

«See valelik isik meelitas mind abielluma, ma ei olnud selleks oma nõusolekut andnud. Ta soovis mu vara saada. Lasin ta tegevust uurida,» sõnas staar.

Lollobrigida esitas Rooma politseile pettusekahtluse avalduse möödunud nädala pühapäeval.

Ta süüdistab Rafolsi pettuses ning kavatseb mehe vastu kohtusse minna.

«Mõnda aega tagasi andsin ma teatud dokumentidele allkirja. Ma arvan, et mu heausklikkust kasutati ära. Ma ei saanud hispaania keelest aru,» lausus staar.

Paar kohtus Monte Carlos ühel peol 1980. aastatel. Suhe kestis rohkem kui 20 aastat. 2006. aastal otsustas Lollobrigida hispaanlasega abielluda, kuid siiski muutis meelt.

«Arvasin siis, et elu muutmine toob mu depressioonist välja. Kui ma New Yorki lendasin, et pulmi ette valmistada, sain aru et teen vea,» sõnas naine.

Staari sõnul jõudis temani dokument, milles seisis, nagu oleks ta 2010. aasta novembris Barcelonas abiellunud kaheksa tunnistaja juuresolekul.

Lollobrigida esindaja sõnul jõudis staar kummaliste juriidiliste dokumentide jälile internetis.

Hispaania advokaadi Javier Saavedra, kes esindas Rafolsi kuni 2009. aastani, sõnul on näitlejanna versioon juhtunust õige.

Lollobrigida mängis 1950. – 1960. aastatel tosinas filmis. Teda peeti oma aja kõige ilusamaks naiseks.

Ta partneriteks olid sellised meeskuulsused nagu Humphrey Bogart, Tony Curtis ja Burt Lancaster.

Ta oli abielus ühe korra. Lollobrigida abiellus 1949. aastal Milko Scoficiga, kellega ta sai 1957. aastal poja Andrea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles