Parfüümi loomisel kasutati vere ja sperma lõhna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parfüüm Sécrétions Magnifiques. Pilt on illustratiivne.
Parfüüm Sécrétions Magnifiques. Pilt on illustratiivne. Foto: AFP / Scanpix

Prantsuse parfüümitootja Etat Libre d`Orange valmistas uue parfüümi, mille loomisel on kasutatud vere, sperma, sülje ja higi lõhna.

Parfüüm kannab nime Sécrétions Magnifiques (Suurepärased eritised), kirjutab metro.co.uk.

Parfüümi valmistajate sõnul soovisid nad luua šokiparfüümi, mis pakuks konkurentsi sellistele kuulsatele parfüümidele nagu Poison ja Chanel no 5.

«Seda parfüümi kas armastatakse või vihatakse.  Võtsime parfüümi loomisel aluseks, et  verd, higi, spermat ja sülge saab seostada sensuaalsete ja seksuaalsete naudingutega,» laususid parfüümivalmistajad.

Nad jätkasid, et lisaks inimkehas leiduvate vedelike lõhnadele on uues parfüümis kasutatud ka meeldivamaid looduslõhnu nagu sandlipuud ja kookost.

Parfüümiekspert Roja Dove lausus, et Sécrétions Magnifiques pakub tavapärastele parfüümidele alternatiivi.

«Miks keegi tahaks lõhnata vere, sülje, sperma ja higi järele,  kuid õiges koguses ja teiste ainetega kokku segatult, on see parfüüm fantastiline,» arvas Dove.

Etat Libre d`Orange`i firmal on valminud ka teine ebatavaline parfüüm, mille loomisel kasutati jasmiini ja sigaretisuitsu lõhnu.

Parfüümitootjate ja ka müüjate kinnitusel on nišitooted üha enam hakanud populaarsust võitma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles