One Directioni staari väidetav armuke saab tapmisähvardusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan
Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan Foto: SCANPIX

Austraalia ettekandja, kes väitis, et ta magas One Directioni laulja Zayn Malikuga, saab tapmisähvardusi.

Courtney Webb rääkis mõne päeva eest, et veetis 23. jaanuaril öö Zayni juures, kelle tüdruksõbraks on Perrie Edwards, vahendab Digitalspy.

Webb pidi end ära peitma, kuna One Directioni ja Little Mixi fännid leidsid üles tema Londoni kodu, mida valvavad nüüd turvamehed.

Naisele on saadetud tapmisähvardusi ja vihakirju.

«Courtney Webb... me leiame ja tapame su. Austusega, Directionerid,» kirjutas üks fänn Twitteris ja teine ähvardas: «Sa oled kuramuse idioot, kui arvad, et Zayn suudaks Perriet petta. Ma kavatsen sind unes kummitama hakata ja võibolla isegi tapan su.»

«Tõsiselt ka, ma tapan Courtney Webbi, kui Zayn ja Perrie tema pärast lahku lähevad! Bitch, sa teadsid, et ta pole vaba. Sa tahtsid lihtsalt kuulsust ja raha, bitch,» lisas kolmas.

Zayn ja Perrie on ajalehe The Sun andmetel pärast süüdistuste avalikukstulekut kohtunud ning nende vahel on kõik korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles