Richard Bransoni varandus vähenes tunnis 171 000 naela võrra

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Branson
Richard Branson Foto: Reuters / Scanpix

Ka Briti miljardärid ei ole praegusest majanduslangusest puutumata jäänud.

Näiteks Richard Bransoni varandus vähenes aastaga igas tunnis 171 000 naela (2,9 miljonit krooni) ehk kokku 1,44 miljardi naela (ligi 25 miljardi krooni) võrra, kirjutab News of the World.

Hoolimata kaotusest, lubab Brawn vormelimeeskonda sponsoreeriva firma Virgin omaniku varandus tal end ikka miljardäride sekka arvata.  Väidetavalt on mehe varanduse suurus praegu 1,2 miljardit naela (üle 20 miljardi krooni).

Samas on briti tuhat kõige rikkamat inimest kaotanud aastaga kokku 155 miljardit naela (2,6 triljonit krooni).

Majanduslangus on vähendanud ka Suurbritannia rikkaimaks inimeseks kuulutatud Lakshmi Mittali varanduse suurust. Terasemagnaadi varandus on vähenenud 64 protsendi võrra ja praegu arvatakse see olevat 10,8 miljardit naela (185,7 miljardit krooni).

Briti rikkurite edetabelis teisel kohal oleval vene päritolu Roman Abramovitšil on seitse miljardit naela (120 miljardit krooni).  Möödunud aastal hinnati tema varanduse suurust veel 11,7 miljardi naelani (210 miljardit krooni).



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles