Mike Tyson: Chris Brown käitus Rihannat lüües titena

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Tyson
Mike Tyson Foto: WENN
Endine poksija Mike Tyson kritiseeris oma kallimat Rihannat peksnud lauljat Chris Browni, võrreldes mehe käitumist kontrollimatu väikelapse tegudega.

Los Angeleses veebruaris toimunud intsident, mis Rihanna jaoks lõppes marrastuste ja sinikatega, tõi 19-aastasele Brownile kaela süüdistused kallaletungis ja ähvarduste esitamises, kirjutab Femalefirst.

Tyson, kes ka ise oma endise abikaasa Robin Givensi kallal vägivallatses, usub, et Browni tegude põhjus peitub tema nooruses ja kogenematuses.

«Minu isiklik arvamus on, et ta on lihtsalt titt,» sõnas Tyson. «Ta on üks väike titt, kes ei tea, kuidas naisega suheldes oma tunnetega hakkama saada.»

«Ilmselt mõtleb ta seda kuuldes, et ma ju tean, kuidas oma tundeid kontrollida. Me kõik mõtleme nii,» jätkas ekspoksija. «Vaatad seda inimest ja võid pööraselt armunud olla, aga me ei tea, kuidas nende tunnetega hakkama saada.»

«Sa ei tohi neid kuritarvitada. See on väga haiglane,» põrutas Tyson, kelle enda teod paraku sõnadega ei kattu.

«Kas ma arvan, et naise läbipeksmine on õige? Ei, kuradi kindel ei. Olen ma enne naist löönud? Kurat, olen küll. Kas see oli viga? Kurat, oli jah. Ma olen oma keskkonna tagajärg,» õigustas mees enda vägivallategusid.

«Kas ma kahetsen, et olen nii teinud? Jah, kuradi palju,» lõpetas endine sportlane krõbeda sõnavõtu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles