Jennifer Lawrence kaotas auhinda vastu võtma minnes poole kleidist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence Foto: SCANPIX

Eile leidis Hollywoodis aset Screen Actors Guildi auhindade jagamine.

22-aastase näitlejanna Jennifer Lawrence`iga juhtus sadade kolleegide ees äpardus, kui ta oli suundumas parima näitlejanna auhinda vastu võtma, edastab Daily Mail.

Näitlejanna osales üritusel, põdedes kopsupõletikku. Sellest hoolimata valis ta väga julge lõikega kleidi, mis paljastas ta õlad ja millel oli slepp.

Kui teatati, et ta saab oma rolli eest filmis «Silver Linings Playbook» parima naisnäitleja auhinna, juhtus äpardus.

Ta hüppas toolilt püsti ning kallistas kolleege. Keegi neist astus kogemata ta kallihinnalise Christian Diori kleidi slepile. Kleidi alumine osa vajus alla ning paljastas naise reied.

Kaamera tabas, kuidas läheduses olnud kaasstaarid Nicole Kidman ja Marion Cotillard olid üllatunud. Viimane isegi nii, et tal olid silmad pärani.

Kuid tänu oma professionaalsusele kogus Lawrence end ruttu, tõmbas alla langenud seelikuosa õigesse kohta tagasi ning kiirustas lavale.

Lawrence oli lavale jõudes kas siis kopsupõletikust või šokist hingetu. Pärast parima näitlejanna auhinna kättesaamist pidas ta kõne, milles tänas kaasnäitlejaid, oma pere ja produtsent Harvey Weinsteini.

Kriitikute sõnul nägi Jennifer Lawrence hoolimata haigusest ja kleidiäpardusest ikkagi silmipimestav välja.

Lisaks Christian Diore`i kleidile kandis staar 38-karaadist teemantkaelakeed ning kuuekaraadiseid teemantkõrvarõngaid. Jalas olid tal Jimmy Choo kingad.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles