Karolin Kuusik poseerib alasti

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Galetini fotonäituse "Amour-vahet pole" eksponaat. Pildil Karolin Kuusik koos poiss-sõbraga.
Indrek Galetini fotonäituse "Amour-vahet pole" eksponaat. Pildil Karolin Kuusik koos poiss-sõbraga. Foto: Rene Pringi

Homme õhtul avatakse suure pauguga Stereo Lounge'is fotograaf Indrek Galetini aktifotode näitus. Fotograaf on suutnud riided seljast kiskuda kümnetel kuulsustel. Nende seas ka ühel meie hetke kuumimal stilistil Karolin Kuusikul.

Uurisime Galetinilt , miks näiteks just Karolin ja paljud teised avaliku elu tegelased valiti suurejoonelise heategevusliku fotonäituse modelliks.

Kust tuli idee võtta tuntud stilist Karolin Kuusik kampa?
Ausalt öeldes ega ma ei julgenudki Karolinile pakkumist teha. Olin üsna kindel, et ta pole nagunii nõus. Selline staar ikkagi.

Aga läks hoopis vastupidi. Ta ütles kähku jah ja võttis kripsti krapsti riided seljast. Polnud vaja midagi pikemalt seletada. Pildistamine läks ka kiirelt ja valutult. Ainuke äpardus oli vaid see, et samal ajal toimus stuudios suur üleujutus.

Miks just Karolin?
Olen Karoliniga palju kordi koostööd teinud ja imetlen tema annet taevani. Minu arust on ta hetke üks kuumimaid ja põnevamaid stiliste üldse, keda Eestist leida võib. Samuti on ta hästi tore ja avatud inimene.

Sellegipoolest olin üllatunud, et Karolin fotodel alasti poseerimisega nõus oli. Talle ilmselt meeldis näituse sõnum «Amour - vahet pole» ja et piltide eest saadud raha läheb mittetulundusühingu Aids Ennetuskeskusele.

Üks põhjus on kindlasti ka selles, et tema tutvusrigkonnas on ääretult palju erinevaid inimesi. Pean silmas just erineva seksuaalse orientatsiooniga inimesi. Karolin suhtub kõigisse väga tolerantselt ja vabalt.

Kes on fotol Karolini partner? Kas tema boyfriend?
Ei, see ei ole tema poiss. Karolinile partneri otsimine oli päris keeruline. Lõpuks leidis ta selle Mihkli ise Tartust. Minu arust on see väga ilus poiss kihvtide tattoo'dega.

Kuidas poisi riidest lahti said?
Polnud probleemi. Poiss võttis ka kohe kõik riided maha.

Mis on selle foto sõnum?
Agressiivne armastus. Karolin kisub poissi juustest ja ega kutt ka just kõige leebem pole. See pilt erineb üsna palju teistest fotodest. Idee oligi, et iga pilt peaks mingi erineva loo jutustama.

Kuidas lõpliku valiku tegid?
See oli päris keeruline. Karolinile meeldis üks, mulle teine. Karolini sõna jäi peale.

Mõned küsimused ka Karolinile:
Kust sellise armsa poisi endale paariliseks leidsid?
Kuti mõtlesin põhimõtteliselt välja. Tahtsin, et ta oleks kindlasti minu moodi. Pikkade heledate juuste ja tattoodega. Siis tuli meelde, et olin üht niisugust näinud Tartu bändis Helena Novo. Ta on seal laulja.

Ega sa fotosessiooni ajal temasse juhuslikult  armunud? Ta on ju nii nunnu ja sina olla ka hetkel poisita.
Ei! Ta läheb naistele peale, aga mitte mulle.

Kas kiskusite end mõlemad päris alasti?
Ei, kingad jäid jalga.

Kas võõra poisiga veits imelik ei olnud alasti olla?
Ei olnud. Indrek lõi väga kunstilise meeleolu. Mul oleks imelik olnud seal veel pirtsutama hakata.

Kui kiiresti pildistamisega ühele poole saite?
Suht kiiresti. Ma olin õudselt väsinud ja peas vasardas vaid mõte, et saaks kähku minema. Muuseas, alguses olid meil ikkagi püksikud jalas, aga lõpuks polnud enam vahet. Pilt tuli ilusam, kui veidike paljast peput jäi ka näha.

Kas Mihkel tuleb ka homsele fotonäituse avamisele?
Kahjuks mitte. Kuna ta elab Tartus ja peab reede varahommikul tööl olema, siis pole sellel lihtsalt mõtet. Ta lubas tulla näitust tšekkama nädalavahetusel.

Kas oled tulevikus nõus veel aktifotodel poseerima?
Ainult väga erilistel.

Näitusel eksponeeritud tööde oksjon toimub 26. märtsil.

Väidetavalt on ägeda ninjatüdrukute Lenna ja Pireti foto eest keegi tundmatuks jääda sooviv meesterahvas pakkunud juba 25 000 krooni!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles