Quentin Tarantino saab Leonardo DiCaprio asemel filmiauhinna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino Foto: SCANPIX

USA Santa Barbara filmifestivali eriauhinna saab menukas režissöör Quentin Tarantino, kuna selle auhinna tegelikult saama pidanud näitleja Leonardo DiCaprio loobus festivalil osalemisest.

Tarantino nõustus olema DiCaprio asemel, edastab BBC.

DiCaprio mängib Tarantino uues linateoses «Django Unchained» ühte peaosalist.

DiCaprio teatas filmifestivali korraldajatele, et ta ei saa osaleda ega auhinda vastu võtta, kuna ta ajagraafik ei võimalda seda.

Tarantino saab American Rivera auhinna 30. jaanuaril.

Santa Barbara filmifestivali vastutava juhi Roger Durlingi sõnul on tal Tarantino osalemise üle väga hea meel.

«Samas aga on kahju, et DiCaprio ajagraafik ei võimaldanud tal osaleda, kuid seda kompenseerib Tarantino osalemine. Ta on väga julge režissöör, kes on meie filmifestivali lemmik,» lisas Durling.

American Rivera Award antakse tavaliselt näitlejale, kes on USA kinokunsti väga palju mõjutanud. Möödunud aastal toimus traditsioonis muutus ning selle auhinna sai režissöör Martin Scorsese.

Varem on nimetatud filmiauhinna saanud Mickey Rourke, Philip Seymour Hoffman, Annette Bening, Tommy Lee Jones, Kevin Bacon ja Diane Lane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles