Teletohter Olaf on pidanud surmahirmus omaenese kätt õmblema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tohter Olaf" salvestus - Kanal 2 selle 
kevade uus saade on "Tohter Olaf". See on maailmakuulsa 
meditsiiniteemalise saate “The Dr. Oz Show” kodumaine versioon
"Tohter Olaf" salvestus - Kanal 2 selle kevade uus saade on "Tohter Olaf". See on maailmakuulsa meditsiiniteemalise saate “The Dr. Oz Show” kodumaine versioon Foto: Viktor Burkivski

Kanal 2 peagi startiva «Tohter Olafi» saatejuht Olaf Suuder on omandanud arstiteaduskonnas arstimise põhiteadmised - näiteks teab mees, mida teha, kui käsi vajab õmblemist.

«Ennast võib nõeluma hakata vaid juhul, kui tead väga täpselt, mida teed. Selle kohta öeldakse televiisoris, et ärge seda kodus järele tehke,» sõnab Olaf Suuder (40), omal ajal ülikoolis arstiteaduskonnas õppinud mees, kirjutab Õhtuleht.

«Möödunud aastal juhtus ühes jumalast maha jäetud paigas, kus arstiabi oli valgusaastate kaugusel, selline lugu, et vigastasin labakätt nii tugevalt, et oli tõsine oht verest täiesti tühjaks joosta. Ei jäänudki üle muud, kui otsida välja õmblusnõel ja niidirull ning risti üle kogu käe jooksev haav ise kinni õmmelda»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles