Printsessi-Ketlin laseb needi panna väga salajasse kohta

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Unistuste printsessi"-Ketlin
"Unistuste printsessi"-Ketlin Foto: Lauri Laan
Hiljuti oma parfüümiga peaaegu ühe naisterahva tapnud erootikatantsija Marko Tasane astub peagi suurele lavale, et tutvustada fännidele oma uut erootikakava. Üritus toimub juba 8. mail Club von Überblingenis ning staari assisteerivad meie tuntud ja edevad Printsessi-Ketlin ja tantsiv juuksur Lauri Pedaja.

Seoses 8. mail toimuva ägeda peoga Club Von Überblingenis, oli Elu24 ka Ketlinile paar küsimust.

Kuhu neet tuleb ja miks just sinna?

See needi koht las jääda hetkel saladuseks - küll üritusel ise näha saate! Võin öelda niipalju, et see saab olema küllaltki valus ja neet ise ei ole alati nähaval. See tähendab, et see on suhteliselt intiimses kohas.

Kas kardad ka?

Jaa, loomulikult ma kardan! Kardan valu! Korra isegi mõtlesin, et löön põnnama aga sai juba lubatud, seega taganemisteed enam ei ole, hehee...

On Sul järsku varasemast juba kuskil neet või tattoo?

Tätoveeringut ei ole mul kuskil, kuigi salaja olen mõelnud selle tegemisest... Kuid keeleneet oli mul ennist küll. Otsustasin selle eemaldada ning augu kinni kasvatada.

Mida Sinu ema asjast arvab?

Või et mida minu ema asjast arvab? Võiks öelda, et emps ei ole neetide pooldaja, aga selle eest tatokale kätt ette ei paneks. Kuid eks tütardele meeldib vahel ikka emmesid natuke traumeerida...

Elu24 lugeja, püüa ära arvata, millisesse suhteliselt intiimsesse kohta Printsessi-Ketlin needi laseb kruvida? Õigesti vastanute vahel loosime piletid 8. mail toimuvale erootikašõule Club von Überblingenis.

Oma vastus, nimi ja mobiilinumber saada meilile pidu@elu24.ee Võitjatega võtame ühendust.

Kindlasti kirjuta oma arvamus ka kommentaaridesse!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles