Tohter Olaf Suuderil oli raskusi kummikinnaste kätte saamisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tohter Olaf" salvestus - Kanal 2 selle 
kevade uus saade on "Tohter Olaf". See on maailmakuulsa 
meditsiiniteemalise saate “The Dr. Oz Show” kodumaine versioon
"Tohter Olaf" salvestus - Kanal 2 selle kevade uus saade on "Tohter Olaf". See on maailmakuulsa meditsiiniteemalise saate “The Dr. Oz Show” kodumaine versioon Foto: Viktor Burkivski

Laupäeval 19. jaanuaril algasid Kanal 2s selle kevade saate «Tohter Olaf» salvestused. «Tohter Olaf» on maailmakuulsa meditsiiniteemalise saate «The Dr. Oz Show» kodumaine versioon. Saatejuhuhiks on Olaf Suuder, kellel juhtus esimese saate ajal ka väikeseid viperusi.

«Tohter Olafit» hakkab juhtima Kanal 2 uudisteankur, raadio- ja telesaatejuht Olaf Suuder, kelle jaoks on meditsiin suur kirg ja armastus. Enne ajakirjandusse suundumist õppis Olaf viis aastat Tartu Ülikoolis arstiteadust.

Näib, et õpingute ajast on siiski liiga kaua aega möödas, sest mees ei suutnud kuidagi ühe steriilse protseduuri tarvis kummikindaid kätte sikutada.

Samuti peaks arstipaberitega mees teadma, et doktor ei tohi mingil juhul kindaid hammastega kätte sikutada. Just sealt jõuavad ohtlikud bakterid ka ravialuse organismi.

«Olaf, kuidas on lood kondoomi peale tõmbamisega?» küsib uudishimulik Elu24 lugeja.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles