Fotod: YSL saatis lavale šokeerivalt kõhna meesmodelli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saint Laurent esitles Pariisis 2013/2014 sügistalvist ready-to-wear meesterõivaste kollektsiooni
Saint Laurent esitles Pariisis 2013/2014 sügistalvist ready-to-wear meesterõivaste kollektsiooni Foto: SCANPIX

Traagliste anoreksiasurmade ja suurte kampaaniate tõttu juhtub tänapäeval haruharva, et moelavale satub mõni ülikõhn naismodell. Kuid kui naisterõivaste disainerid on end parandanud, siis sama ei saa öelda meestekollektsioonide loojate kohta.

Moeblogija Poppy Dinsey juhtis tähelepanu eile Pariisis toimunud Saint Laurent'i moeshow'le, milles tegi kaasa ka jahmatavalt kõhn noormees, kirjutas Daily Mail.

«Erakordselt vastutustundetu modellivalik YSL poolt! Olen täiesti sõnatu,» märkis Dinsey Twitteris.

Säutsatus sai kohe hulgaliselt vastukaja.

«Olen saanud sadu vastuseid ja pole näinud ühtegi, mis peaks selle modelli välimust tervislikuks või aktsepteeritavaks. Mind häirisid samas need kommentaarid, mis nimetasid modelli «rõvedaks». Ma rõhutan, et selle pildi järgi ei saa järeldada, kas ta on haige või mitte,» seletas Dinsey.

Naise sõnul on ta näinud sadu moeetendusi, mistõttu ei üllatanud need pildid tegelikult teda.

«Modell võib ju igati terve olla, kuid kui neid pilte vaadates eeldavad inimesed midagi muud, siis miks mitte valida kedagi, kes sellist vastuolu ei tekita?» imestas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles