Gerli Rosenfeld: veetsin Rybakiga hotellis vaid kaks minutit!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: vv

«Veetsin Rybakiga hotellis vaid kaks minutit!» karjatas seltskonnatäheke Gerli Rosenfeld, kui uurisime kuidas möödus tema öö koos kuuma Eurovisooni staari Alexander Rybakiga.

«Delfi kirjutas, justkui oleksin läinud koos Rybakiga hotelli Palace ööbima. Pandi isegi fotograaf sappa, aga viimasel hakkas uudispommi haistes ilmselt nii kiire, et ei viitsinud enam passima jääda, millal hotellist jälle välja tulen.»

«Tõeline paparatso oleks oodanud kas või hommikuni, aga see vares ei pannud isegi seda tähele, et takso jäi ootama. Saatsin Rybaki liftini ja olin mõne minuti pärast taksos tagasi ja sõitsin koju.»

«Alexander Rybaki tunnen ühe Baltikumi ürituste korraldaja kaudu. Olen temaga kohtunud ka varem ja see on täiesti loomulik, et kui inimene tuleb Tallinnasse ja ei tunne siin eriti kedagi, siis võtab manager minuga ühendust ja palub õhtusöögile või paarile dringile. See on täiesti normaalne.»

«Ma ei saa aru miks on sellist asja vaja üles puhuda ja teha mõttetuid uudiseid, kus kommijad saavad mind litsiks sõimata...»

«Kaks vana tuttavat lähevad sööma ja jooma... Me oleme ju ka inimesed! On`s selles midagi imelikku, et meie ka sööme...»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles