Ameeriklanna oma röövimisest: parim, mis minuga juhtuda sai

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Beers
Katie Beers Foto: SCANPIX

USAs New Yorgis elanud Katie Beers sattus lapsena inimröövi ohvriks kui üks peretuttav ta kaasa viis ning maa-alusesse punkrisse sulges.

Nüüd 30-aastane naine andis intervjuu, milles sõnas, et inimrööv ja punkris elamine oli parim, mis temaga juhtuda sai, kirjutab Daily Mail.

Beers rööviti päev enne ta kümnendat sünnipäeva.

Tüdruku viis kaasa Beerside perekonnatuttav John Esposito, kes sulgea lapse maa-alusesse vanglasse. Tüdruk oli umbes viie ruutmeetrio suuruses punkris vangis 17 päeva.

Laps tähistas oma sünnipäeva üksinda, lauldes endale laulu «Happy Birthday».

Tüdruk püüdis ärkvel püsida, kuna kartis, et Esposito tapab ta kui ta magama jääb.

Esposito toitis last rämpstoiduga ning piparmündišokolaadiga. Katie Beers ei suuda tänaseni seda šokolaadi süüa, kuna see käivitab temas halvad mälestused.

Samuti ei taha ta kuulata Whitney Houstoni pala «I Always Will Love You», kuna Esposito lasi seda talle vangistuses pidevalt.

Katie Beers pääses vabadusse, kui mees enda teo politseile üles tunnistas. Ta viis uurijad punkrisse.

Paljastus, et Katie Beersi elu oli kannatusterohke juba enne tema röövimist. Vanaema kallim oli tüdrukut seksuaalselt ära kasutanud aastaid.

Politsei andis tüdruku sotsiaaltöötajate hoole alla ja ta pandi elama kasuperekonda.

Nüüd 30-aastase naise sõnul päästis inimrööv tegelikult ta elu.

«Tegemist oli parima asjaga, mis minuga juhtunud on. Ma ei oleks muidu pääsenud seksuaalsest ahistamisest,» sõnas Beers.

Beers elab nüüd Pennsylvanias ja on kahe lapse ema.

Ta on kirjutanud oma lapsepõlevkogemustest raamatu « Buried Memories: Katie Beers’ Story».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles