Printsessi-Delisa kihlus katkes?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Delisa Maria Variku transformeerumine.
Delisa Maria Variku transformeerumine. Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Saatest «Unistuste printsess» tuntuks saanud Delisa Maria Varik kihlus poolteist aastat tagasi Itaalias oma tippkorvpallurist kallimaga, kuid nüüd näib see lugu läbi olevat.

Õhtulehele saabunud vihje kohaselt olevat modellitööd tegev Delisa nüüd aga itaallasest lahku läinud, Ameerikasse kolinud ja seal hoopis ühe näitlejaga ühist elu alustanud.

Ja tõesti – nii Delisa Facebooki kui ka Twitteri konto ütlevad, et Itaalia asemel veedab ta praegu aega Floridas Miami Beachil.

Tundub, et elumuutus on üsna hiljutine, sest Stefano Twitteri-kontol ilutseb veel novembrikuus üles laetud pilt, kus nad Delisaga sushi’t söövad ja kommentaaris esitatud küsimusele, kes on pildil olev neiu, vastas mees, et tema tüdruksõber.

«Hahahaa, väga kiiresti liiguvad uudised! Maailm on ikka väike küll, eestlasi on juba igal pool,» ei kinnitanud Delisa otsesõnu kuuldusi, kuigi andis mõista, et on tõesti mehest lahku läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles