Peogalerii: Babulja Special hullutas taas slaavi verd kaunitaridega!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 12. jaanuaril, toimus Klubis Teater meeleolukas vene uus-aastapidustuste tähistamine ning seda alati lõbusa Babulja Speciali saatel, kuhu oli kokku kogunenud enneolematul hulgal tuntud telenägusid ning staare nii Peterburist, kui ka kodumaalt!

Täismajale pakkusid parimat meelelahutust temperamentsetd slaavi-verd kaunitarid ning aina enam Venemaal tuntust pälviv kaunis naisartist Julia, kes tuli korraldajate tungival soovil uuesti Eestisse, et anda publikule vaatemänguline kontsert!

Babulja Specialile iseloomulikult valis parimaid vene muusika paremikke resident DJ Sonic, kes pani kogu publiku hoogsate vene hittide saatel tantsima. Suurt juubeldust ning rõõmu võis tunda nii venelaste, kui ka eestlaste poolt.

Viimased olid aga väga rõõmsad, et ka neil avanes taaskord võimalus pokaale kokku kõlistada ning aastavahetust vastu võtta ning meeleolukas aastavahetusepidu jätkus vennalikult õlg-õla kõrval pidutsedes varahommikuni.

Babulja Special – see on alati lõbus vene pidu

See on pidu, mis on kogunud populaarsust nii eestlaste, kui ka välismaalaste hulgas ning kus saavad kokku slaavi temperamenti, vene muusikat ja glamuuri austav vaatajaskond.

See on pidu, kus Babuljale ainuomaselt vürtsitatakse publiku meeli live-artistide ning tantsijannade tuliverelisusega, kus kargel viinal lastakse voolata ning kus parimate vene hittide saatel tantsitakse ennastunustavalt külg-külje kõrval varajaste hommikutundideni.

Vaata pilte!

Ka sel nädalal on Klubi Teatril külastajatele palju üllatusi varuks:

Reedel, 18. jaanuaril, muutub Klubi Teater puhtaks kullaks, sest aset leiab linna glamuurseim pidu Dom Party Gold, kus sel korral on Klubi Teater, kui ka artistid mattunud puhta kulla alla ning laupäeval, 19. jaanuaril, leiab Klubi Teatris aset meelierutav Vegas, mis sel korral toob Eestisse maailmakuulsa Eurovisiooni võitja Alexander Rybaki!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles