Pildid: ameeriklanna rippus kahe seina vahel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs Oregoni osariigis Portlandis vajas üks naine päästjate abi, kuna ta oli kahe seina vahele rippuma jäänud.

Tuletõrjujad pidid naise vabastamiseks betoonseina augu tegema ning libestavat ainet kasutama, edastab Yahoo News.

Naine kukkus kitsasse vahekäiku, mille suurus on 20 korda 25 sentimeetrit. Ta oli seal neli tundi, enne kui ta päästeti.

Tuletõrjujatel õnnestus naine kätte saada kell 7.30 kohaliku aja järgi.

Päästjate sõnul ei ole neil aimu, kuidas naine nii kitsasse kohta sattus.

Portlandi tuletõrjujate esindaja Rich Chatman sõnas, et naist nähti enne kukkumist ühe kahekordse maja katusel jalutamas ja suitsetamas.

Naine oli seinte vahel kinni nii, et ta jalad ei ulatunud maapinnani. Ta oli umbes 120 sentimeetri kõrgusel. Päästjad panid talle toed ning ka soojaõhu puhuri, et tal alajahtumist ei tekiks, sest väljas olid miinuskraadid. Ka kasutati ta päästmiseks õhupatja.

«Ta ei lasknud end temaga juhtunust häirida. Ta oli heas tujus. Kinnitasime talle, et me ei lahku enne, kui oleme ta kätte saanud,» lisas Chatman.

Päästjad lõikasid betoonseina akna suuruse ava ning määriti libestavat ainet, et naine seinte vahel enam nii tihkelt kinni ei oleks. Naine nihutas end lõigatud ava suunas ning päästjad said ta kätte.

Ta viidi Oregoni ülikooli haiglasse, kus arstid tõdesid, et temaga on kõik korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles