Eplik, Frankie Animal & Taukar - homme klubis Hollywood!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaiko Eplik
Vaiko Eplik Foto: SCANPIX

Hollywood pakub homme kandikul elavmuusikat – Eplik, Frankie Animal & Taukar.

Sel neljapäeval, 17. jaanuaril, saab klubis Hollywood kuulda, pigem harva esinevat, Vaiko Eplikku ja tema super-tandemit Eliit.

Uus bändide üritus A.live toob teise nimena lavale uue potensiaalika bändi Frankie Animal. Esimese ürituse puhul on sissepääs esimesel tunnil Facebook 'attend' alusel tasuta.

Sel aastal esimest korda Tallinnas üles astuv Vaiko Eplik ei tee väga palju esinemisi, seda enam on üllatav teda kuulda esinemas klubis Hollywood, mis keskendub oma tegevuses pigem klubimuusikale.

Ürituse korraldajad ja ühtlasi dj-d, tänavuse superstaari saate üks finalistidest, Karl-Erik Taukar ja tema sõber Ott Ojamaa kommenteerivad koha valikut pigem nii, "See on pealinna südames, suured ruumid, hea heli- ja valgustehnika ja me täidame selle hea muusika ja toreda auraga. Milles küsimus?".

Teise bändina üles astuv, Ewert and The Two Dragons bändi hiljuti soojendanud, Frankie Animal, on oma lühikese tegutsemisaja jooksul saanud palju positiivset vastukaja. Nende endi sõnul on nad oma esinemiste osas väga valivad, mistõttu võib oodata ekstra siirast ja sooja etteastet.

Uksed avatakse kell 22.00 ja sissepääs on alates 18. eluaastast.

Ürituse FB link: http://on.fb.me/RWLF5H

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles