E-Bays kleiti müünud naine ei märganud enda alastipilti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
e-Bays kleiti müünud naine ei märganud enda alastipilti
e-Bays kleiti müünud naine ei märganud enda alastipilti Foto: SCANPIX

Internetis e-Bays kleidi müüki pannud naine ei märganud, et kleidi pildil on näha ka teda ennast, alakeha paljana.

21-aastane inglanna Aimi Jones riputas oma kollast värvi kleidi garderoobi ukse külge, et pilti teha, edastab Daily Mail.

Ta ei märganud, et fotot tehes oli ka teda peeglis näha. Naisel on kaamera käes, musta värvi rinnahoidja seljas ning püksikud puudusid.

E-Bayd külastanud märkasid seda nüanssi. Üsna kiiresti jõudis see foto Twitterisse ning teistele sotsiaalmeedia lehekülgedele.

Jonesi sõnul taipas ta lõpuks, mis ta kleidipildil valesti on.

«See oli nii alandav. Kõige rumalam tegu, mida ma teha sain. Nüüd näevad kõik mu alasti keha,» sõnas naine.

Jones teatas ka e-Bayle, et selle kleidimüügifotoga on probleem ning foto eemaldati. Samas aga oli see pilt juba internetis laialt levida jõudnud.

Jonesi kallima arvates oli see väga naljakas juhtum.

Naine tegi kleidist uue pildi ning pani juurde humoorika teksti, mis tekitas huvi. Esialgne hind kollasel kleidil oli 15,99 naela, kuid nüüdseks on tehtud sellele 130 pakkumist ning hind on kerkinud 153 000 naelani.

Kleidijuhtum tekitas internetifoorumites diskussiooni ning tõi kaasa vastuolulisi kommentaare.

Ka on seda kleiti pilatud ning fotot töödeldud. Juurde on pandud näiteks filmist «Narnia kroonikad» tegelane, kes selle kleidiga on.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles