Smosh tegi Ray William Johnsonile ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smosh
Smosh Foto: Smosh

Youtube'i enim tellitud kanal on nüüdsest Smosh. Koomikuteduo Ian Hecox ja Anthony Padilla napsasid esikoha Ray William Johnsonilt.

Smoshi kanali on tellinud endale 6,8 miljonit kasutajat ning iga päev lisandub umbkaudu 17 000, vahendab tubefilter.com.

Smoshi saavutus on tähelepanuväärne, sest Youtube'i külastab iga kuu üle 153 miljoni unikaalse kasutaja ning sinna laaditakse tuhandeid videoid.

«Saime just teada, et oleme enimtellitud kanal Youtube'is! Oleme teile tohutult tänulikud, te olete ägedad! :D» kirjutas Smosh Twitteris.

Teisele kohale jäänud Ray William Johnson kirjutas: «Suured õnnesoovid! Ükskõik kelle edu selles digitaalses meediumis on võit meie kõigi jaoks. Näeme pühapäeval filmimisel!:)»

Kunagine esikohaomanik Ryan Higa kommenteeris: «Kui ma Youtube'iga ühinesin, oli Smosh number üks. Tere tulemast tagasi!»

Youtube'i enimtellitud kanalite edetabelit näed siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles