Braavo! Staarmetroseksuaal Neigaus kandideerib aasta meesartistiks!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaido Neigaus koos peokaaslastega
Vaido Neigaus koos peokaaslastega Foto: Club Hollywood

Eesti Fonogrammitootjate Ühingu poolt kokku kutsutud žürii jätkab täie hooga meie eelmise aasta parimate albumite ja muusikavideote valimist.

Suurel Eesti Muusikaauhinnad 2013 auhinnagalal 14. veebruaril pärjatakse Nokia Kontserdimajas võitjad 16. kategoorias.

Eesti Fonogrammitootjate Ühingu eestvedamisel 15. aastat toimuval võitjate valimisel ei võeta arvesse albumite müügitulu ega laulude raadioedu, vaid professionaalse žürii hinnangut möödunud aastal salvestatud muusikale.

Staarmetroseksuaal Neigaus kandideerib aasta meesartistiks ja tema debüütalbum aasta popalbumiks

Žürii liikmed saavad hääletada 15 kategoorias. EFÜ poolt hääletuseks ettevalmistatud kandidaatide nimekiri on soovituslik. Žürii liikmed saavad hääletuse esimeses voorus ise kandidaate lisada. Hääletuse esimeses voorus selgub parimate pingerida ning teises voorus nominendid ja sellest tulenevalt võitjad.

Hääletuse esimesse vooru pääses teiste seas ka Elu24 fännide suur lemmik, staarmetroseksuaal Vaido Neigaus oma möödunud aasta lõpus ilmunud debüütplaadiga «Sellel peol».

Vaido Neigaus: Eesti Fonogrammitootjate Ühingust võeti minuga ühendust ja paluti saata plaat, mis ilmus mul eelmise aasta novembris ja mille ägeda esitluspeo korraldasin klubis Arena.

Tegin järelduse, et seega võib mind näha sel aastal toimuval EMA gaalal. Juhul, kui pääsen edasi teise vooru ehk siis nominentide hulka, võib mind näha seal isegi  esinemas. See oleks äge!  Järsku veab, sest kandideerin ilmselt nii meesartisti, kui ka aasta popalbumi tiitlile.

Luban, et kui peaksin Nokia kontserdisaali lavale pääsema, annan Eestimaa rahvale ELU SHOW! Uskuge mind, see tuleks vägev!

Eesti Muusikaauhinnad 2013 kontsert-show piletid müügis

Piletilevis ja Ticketpros on müügil Eesti Muusikaauhinnad 2013 piletid. Eesti muusika suurim auhinnatseremoonia toimub 14. veebruaril 2013 Nokia Kontserdimajas.

Väljapaistvate showdega esinevad tuntud eesti artistid, kes traditsiooniliselt üllatavad eriliste etteastetega. Üheks õhtuks koguneb Nokia Kontserdimajja kokku meie muusika- ja meelelahutustööstuse tipp, et 15. korda tunnustada parimaid Eesti muusikuid.

Piiratud koguses piletid on müügis hinnaga alates 20 ja 15 eurot.

Ole kohal või sind pole olemas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles