Trinityga on lõpp?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cocktail Party Special Lounge Deja Vu´s -
03.04.2009 - Katrin Väli juhitav showtrup "Harem" pidas lõbusat sünnipäeva.
Cocktail Party Special Lounge Deja Vu´s - 03.04.2009 - Katrin Väli juhitav showtrup "Harem" pidas lõbusat sünnipäeva. Foto: Lounge Deja Vu

25. aprillil astuvad klubi Hollywood suurel laval üles Triin Sommer alias Trinity ja tema õde Tene Sommer. Caatri ansamblist tuntud Triin on õega pead kokku pannud ja uutlaadi muusikat tegema hakanud.

«Sex in the City» pidudel on Triin ka varem üles astunud nii staaride pesušõus kui ka Halloweeni moešõus, kuid seekord on roll hoopis teine. Esitamisele tulevad 90ndate kuulsamad lood, mis esitatakse retro ja souli võtmes, nagu Triin seda kommenteerinud on.

Uue koosluse nimi «Sommer in the City» sobib korraldajate sõnul peo nime ja konseptsiooniga ideaalselt.

Uurisime õelt Tene Sommerilt, kuidas tema uude projekti suhtub ja kas töö käigus jääb pigem Triin või tema peale?

«Ta on ikkagi vanem õde ju», naerab Tene, aga on suhteliselt veendunud, et ka teda võetakse kuulda igas aspektis.

Triin, miks Trinity on oma tegevuse lõpetanud?

On aeg uute asjadega edasi minna, seda kas Trinity veel kunagi esineb, ma öelda ei oska.

Ka peo korraldajad lubavad lavale hoopis uue look'i anda ja kindlasti näevad ilusad ja seksikad õed Sommerid selle kõige juures suurepärased välja ning annavad koos Haremi tantsutrupi liikmetega laheda kontserdi.

Katrin Väljale, kelle taustatantsija omal ajal Triin on olnud, on see suur au:«Minu tüdrukud ikkagist ja nad on ju parimad!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles