Niall Horan eitab kuulujutte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
One Direction laulja Niall Horan
One Direction laulja Niall Horan Foto: KENZO TRIBOUILLARD/AFP

One Directioni staar Niall Horan lükkas ümber kuulujutud, mille kohaselt olevat noormees oma tagumikku tätoveeringuga kaunistanud. Laulja on oma bändist ainuke, kellel pole ette näidata mitte ühtegi taolist kehakaunistust, edastab One Directioni fännileht.

«Olen Twitteris saanud väga palju säutse tätoveeringute teemal! Ma ei ole seda teinud! Ma ei plaani seda teha, vähemalt mitte lähitulevikus, haha (sic),» säutsus Horan Twitters.

Selle aasta algul on noormees ühes intervjuus öelnud, et mõtles Los Angeleses viibides tätoveeringule «Made In Ireland»,mille õige koht olnuks tema tagumikul. «Teised norisid mind, et ma ei teeks ju seda mitte kunagi. Sõbrad ütlesid: «Sinu tagumiku nahk pole piisavalt pingul.» Nad tegid mulle teene, sest olgem ausad, tegemist ei olnud maailma parima ideega,» ütles Horan intervjuus väljaandele The Sun.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles