Ashton Kutcheri sünnipäevakülalisi ohustab kollatõbi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Kutcher
Ashton Kutcher Foto: Sipa Press

Staare nagu Demi Moore, Madonna ja Gwyneth Paltrow ohustab näitleja Ashton Kutcheri sünnipäevapeol osalemise järel kollatõppe nakatumine.

New Yorgi tervisekaitseamet soovitab Kutcheri 30. sünnipäeva tähistamiseks korraldatud peol osalenutel end A-hepatiidi vastu vaktsineerida, kuna selgus, et üks peo toimumiskoha Socialista baari töötaja oli haigusega nakatunud, kirjutab digitalspy.


Kollatõppe nakatumise ohus on ka Bruce Willis, Liv Tyler, Catherine Keener, Javier Bardem ja Lucy Liu, samuti osalesid 7. veebruaril toimunud peol Salma Hayek, Ivanka Trump ja disainer Roberto Cavalli.

Tervisekaitseameti sõnul peaksid ka kõik teised 7., 8. või 11. veebruaril lõbustusasutust külastanud end hepatiidi vastu vaktsineerima, kuna nad on nakatumise ohus ja vajavad ennetavat kaitsesüsti.

Hinnanguliselt külastas neil kuupäevadel baari 700-800 inimest, kuid joogikohast alguse saanud haigusjuhtumeid pole veel kindlaks tehtud.

A-hepatiiti ehk kollatõbe põhjustab nakkus, mis kahjustab maksa. Igal aastal nakatub haigusega üle 10 miljoni inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles